+ Dania

Pokrzywa? Nie bójcie się!

W powszechnej świadomości jest pospolitym chwastem, którego unikamy w obawie przed poparzeniem. Ale dla osób rozpoczynających przygodę z dziką kuchnią roślinną to często pierwszy składnik z jej repertuaru, który mają odwagę włączyć do menu.

Pokrzywa jest jedną z najwcześniej rozwijających się wiosną bylin. W niektórych miejscach przy dobrych warunkach pogodowych można ją zrywać już w luty

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats