+ Dania

Trend: rzemieślnicze kebaby

Kebab nigdy nie miał dobrego PR-u. Kiepską jakość tego dania tłumaczono często okolicznościami jego spożywania - zazwyczaj na szybko, w biegu albo podczas nocnych powrotów z imprez. Kebab kojarzył się z tymi momentami w życiu, kiedy człowiek po prostu chce się najeść, nie dbając specjalnie o smak.

Kebab w lawaszu z Kury Warzyw. Fot. materiały prasowe Mimo że budki z wątpliwej

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats