+ Dania

Trend: wszędzie pistacje!

Polacy pokochali pistacjowy smak. Mimo że różnego rodzaju wypieki z dodatkiem pistacji pojawiały się w piekarniach czy kawiarniach już wcześniej, teraz stały się wyjątkowo modne. Coraz częściej w ofercie lokali czekają na gości rogaliki, lody czy nawet makarony z dodatkiem zielonych orzeszków.

Pistacjowy crocx wheel, czyli okrądły croissant z Ciastka z Dziurką. Fot. Materiał

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats