+ Napoje bezalkoholowe

Kawa od A do Z. Słowniczek najważniejszych terminów

Oto wszystko, co chcielibyście (i powinniście) wiedzieć o kawie! Od aeropressu po ziarno - prezentujemy zbiór najważniejszych terminów związanych z obróbką, parzeniem, przygotowaniem i degustowaniem kawy, które przydadzą się nie tylko baristom.

Aeropress – urządzenie do parzenia kawy w sposób zaliczany do tzw. metod alternatywnych. Napar przeciskany jest za pomocą tłoczka przez plastikową tub

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats