+ Koronawirus

Otwieranie gastronomii: w Warszawie, Łodzi i Lublinie ogródki pełne gości

Na miniony weekend restauratorzy czekali od wielu miesięcy. Od 15 maja lokale gastronomiczne mogą obsługiwać gości na zewnątrz, w ogródkach. Jak wyglądały pierwsze dni działalności na zewnątrz?

Ogródek multitapu Kapsli i Kufli w Śrómieściu w Warszawie. Zdjęcie: Shuterstock.co

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats