+ Ekologia

Mięsny producent zachęca do... ograniczenia spożycia mięsa

- Kiedyś prawie codziennie jadałem kanapkę z wędliną, a na obiad - pieczeń bądź kotleta. Teraz ograniczam mięso i - w kontekście wartości - bliżej mi do wegetarianina niż tradycyjnego mięsożercy. Jednak najważniejsza jest równowaga - mówi Paweł Nowak, prezes Goodvalley.

Przez media i social media nieustannie przetacza się wielka dyskusja między zwolennikami a przeciwnikami mięsa. Mięsożercy i producenci poruszają głów

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats