+ Książki

"Francuskie przepisy z Bistro Charlotte" Justyny Kosmali i Ewy Dobak

Mija dziesięć lat od momentu, gdy w lokalu po sklepie centrali rybnej przy warszawskim placu Zbawiciela otworzyła się Charlotte Chleb i Wino - francuska piekarnia, kawiarnia i bistro w jednym. Takich konceptów wówczas nie było, a okazało się, że zapotrzebowanie jest ogromne.

Miejsce szybko zyskało status kultowego i rozwinęło się w sieć kilku lokali, również poza Warszawą. „Francuskie przepisy z Bistro Charlotte” napi

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats