+ Książki

"Hiszpania do zjedzenia" Bartka Kieżuna

Jeździ po świecie, zwiedza, fotografuje, je i opracowuje przepisy - Bartek Kieżun w ten sposób stworzył już kilka przewodników kulinarnych. Po Italii, Portugalii i Stambule proponuje "Hiszpanię do zjedzenia".

Z wykształcenia jest antropologiem kultury, co pozwala mu na bardziej wnikliwe spojrzenie na historię kulinariów. „Hiszpania...” to zatem zbiór przep

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats