+ Książki

"Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie" Sylwii Majcher

Czy w wyborach żywieniowych (i co za tym idzie - etycznych czy ekologicznych) zero-jedynkowe decyzje są najlepsze? Czy można znaleźć złoty środek? Sylwia Majcher prezentuje takie rozwiązanie.

Fleksitarianizm, czyli ograniczanie mięsa w diecie, jest coraz bardziej popularny na świecie i w Polsce, także wśród gości restauracji. Argumentów za

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats