+ Książki

Roślinnie, odświętnie, charytatywnie!

Okres zimowy to czas, gdy na polskich stołach królują grzyby, soczewica, orzechy, cebula i kiszona kapusta. O ich wszechstronnym wykorzystaniu w roślinnych daniach można się przekonać dzięki nowemu e-bookowi Otwartych Klatek z przepisami.

E-book zawiera 24 receptury, a większość z nich bazuje na zimowych warzywach. Całość podzielona jest na dwie kategorie: słodkie i słone, tak aby

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats