+ Książki

"The Matcha Cookbook" Nicole Pisani i Kate Adams

Cukiernicy na całym świecie coraz częściej wykorzystują w deserach japońską sproszkowaną zieloną herbatę matcha. Rzadko jednak stosuje się ją do przygotowania niesłodkich potraw. A szkoda, bo charakteryzuje się nie tylko intensywnym kolorem, ale także głębokim aromatem i smakiem.

Ma też działanie prozdrowotne, m.in. oczyszcza organizm. W „The Matcha Cookbook” znajdziecie 50 przepisów, które pokazują szerokie zastosowanie tej

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats