+ Książki

"Wegetariańska Sycylia" autorstwa Franceski Maugeri Holmström

Jak to możliwe, że książka z tradycyjnymi przepisami kuchni sycylijskiej powstała w Szwecji - zastanawiałam się, gdy po raz pierwszy wzięłam do ręki "Wegetariańską Sycylię" Franceski Maugeri Holmström.

Czy autorką kierowała tęsknota za tamtejszym jedzeniem? A może wspomnienia z dzieciństwa? Okazało się, że jedno i drugie. Francesca Maugeri Holmström

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats