+ Ludzie

Lluc Crusellas z Hiszpanii nowym Światowym Mistrzem Czekolady

Lluc Crusellas z Hiszpanii został Światowym Mistrzem Czekolady podczas Salon du Chocolat w Paryżu. Reprezentujący Polskę Igor Zaritskyi uplasował się na 10. miejscu World Chocolate Masters, jedynego światowego konkursu profesjonalistów gastronomii, cukiernictwa i czekoladziarstwa.

Lluc Crusellas z Hiszpanii został Światowym Mistrzem Czekolady podczas Salon du Ch

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats