+ Ludzie

Do pracy z uśmiechem na ustach. Franek Szymczak opowiada o karierze w dwugwiazdkowej restuaracji Kadeau

O początku jego kariery zdecydował przypadek. O dalszym rozwoju - ambicja i wytrwałość. Dziś 23-letni Franek Szymczak jest jednym z młodszych Polaków, którzy mogą pochwalić się zatrudnieniem w restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin. Młody kucharz zdradza nam kulisy pracy w kopenhaskim Kadeau.

Bywa, że wpływ na przebieg kariery mają na równi wiedza oraz doświadczenie, jak i szczęśliwie zbiegi okoliczności. Dla pochodzącego z Żyrardowa

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats