+ Ludzie

Przemysław Klima: gotujemy dla gości, nie dla gwiazdek

Przyznanie dwóch gwiazdek Michelin krakowskiej restauracji Bottiglieria 1881 było dla jej szefa kuchni Przemysława Klimy i całego zespołu sporym zaskoczeniem, ale nie zmieniło wiele w funkcjonowaniu lokalu. Jak podkreśla Klima, nadal gotuje on przede wszystkim dla gości.

Wnętrze restauracji Bottiglieria 1881 wyróżnionej dwiema gwiazdkami Michelin. Zdję

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats