+ Ludzie

Quique Dacosta - wizjonerski szef kuchni z regionu Walencji

Jego dania zawsze wyglądają olśniewająco dzięki inspiracjom ze świata sztuki i architektury. Dacosta podobnie jak inni hiszpańscy szefowie mocno związany jest ze swoim kulinarnym dziedzictwem i stara się dać temu wyraz w serwowanych potrawach.

Restauracja Quique Dacosta w Dénii zdobyła trzy gwiazdki Michelin i osiągnęła 26. miejsce na liście The World’s 50 Best Restaurant (2013)

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats