+ Wywiad

Alicja Bączyk, bar managerka w koktajlbarze TAG. w Krakowie

W wieku 21 lat została globalną finalistką konkursu barmańskiego. Gdy miała 25, otworzyła koktajlbar. Zarządza zespołem, konsultuje projekty gastronomiczne, nie boi się pracy przez okrągłą dobę. Osiągnęła dużo i ma ochotę na jeszcze więcej!

„FOOD SERVICE”: Jakie jest obecne podejście do tematu płci za barem w środowisku barowym? A jak odbierane są kobiety barmanki przez gości? ALICJA

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats