+ Wywiad

Angelika Leśniewicz, szefowa barów w restauracjach Zorba i Zorba Rooftop w Gdańsku

Z Angeliką Leśniewicz, head barmanką w restauracji Zorba w Gdańsku, rozmawiamy o tym, jak wygląda praca kobiet za barem, do czego szefowi baru potrzebna jest znajomość Excela oraz dlaczego podział na koktajle "męskie" i "kobiece" nie ma sensu.

„FOOD SERVICE”: Mamy w Polsce trochę utytułowanych i zdolnych barmanek, ale wciąż jest to zawód, którego nie podejmuje wiele kobiet. Dlaczego wybra

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats