+ Wywiad

Bartłomiej Rak (ReBread): Nie stać nas na marnowanie chleba

Bartłomiej Rak, współwłaściciel ReBread, oraz Katarzyna Młynarczyk, współzałożycielka firmy. Fot._Krzysztof Mystkowski, Kosycarz Foto Press
Bartłomiej Rak, współwłaściciel ReBread, oraz Katarzyna Młynarczyk, współzałożycielka firmy. Fot._Krzysztof Mystkowski, Kosycarz Foto Press

REBREAD to krakowski start-up, który zasłynął z produkcji okowity na bazie czerstwego chleba. O procesie przetwarzania odpadów z piekarni, który może mieć niebagatelne znaczenie dla naszej przyszłości, rozmawiamy z BARTŁOMIEJEM RAKIEM, współzałożycielem ReBread.

„FOOD SERVICE”: Skąd pomysł, by zajmować się czerstwym pieczywem?BARTŁOMIEJ RAK: Zaczynaliśmy od śniadaniowni, a jak wiadomo, ważnym elementem takieg

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats