+ Wywiad

Beata i Maciej Adamczykowie: Piekarnie Aromat - rzemiosło na dużą skalę

Pierwsza piekarnia pod szyldem Aromat powstała w 2014 r., przenosząc na polski grunt francuskie podejście do rzemiosła. Aromatyczne wypieki stały się na tyle popularne, że dziś firma posiada pięć sklepów w Warszawie. O swoim sukcesie opowiadają właściciele - Beata i Maciej Adamczykowie.

Maciej i Beata Adamczykowie. Fot. Michał Radwański „FOOD SERVICE”: Przez wiele l

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats