+ Wywiad

Joanna Kostecka, general manager Campanile Łódź: kobiety mają gościnność we krwi

Talenty przywódcze kobiet to fundament branży hotelarskiej. - Jesteśmy dobrze zorganizowane, co pomaga nam w optymalizacji realizacji zadań. Zdarzają się nam błędy, ale nie poddajemy się. Mamy silne osobowości, a gościnność we krwi! - mówi Joanna Kostecka, general manager hotelu Campanille Łódź.

Jaka była twoja ścieżka zawodowa?Joanna Kostecka: – Karierę rozpoczęłam w 2008 roku w hotelu Campanile Łódź. To była moja pierwsza praca. Zostałam rec

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats