+ Wywiad

Kacper Kossowski (EcoBean): Fusy mają moc

Kacper Kossowski. Fot. materiały prasowe firmy EcoBean
Kacper Kossowski. Fot. materiały prasowe firmy EcoBean

Co zazwyczaj się dzieje z kawowymi fusami? Wiadomo - lądują na śmietniku. Z KACPREM KOSSOWSKIM, współzałożycielem firmy ECOBEAN, rozmawiamy o tym, co można zrobić z resztek po kawie i dlaczego kawowy recykling ma tak duże znaczenie.

„FOOD SERVICE”: Gdy zajrzymy na stronę internetową EcoBean, możemy się mocno zdziwić – okazuje się, że w kawowych fusach drzemie ni

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats