+ Wywiad

Maciej Rosiński: od techniki do kreacji

Schowaliśmy do kieszeni potrzebę popisywania się przed audytorium. Zależało nam na tym, by pokazać nowoczesne cukiernictwo. Ale jednocześnie chcieliśmy, żeby książka była maksymalnie przejrzysta, przystępna i aby prezentowała podstawy warsztatu - mówi Maciej Rosiński.

Maciej Rosiński. Foto: Jakub Wilczek. „FOOD SERVICE”: Jak zaczęła się twoja wspó

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats