+ Wywiad

Ricard Camarena: ostatecznym celem jest balans

Ricard Camarena prowadzi w Walencji restaurację, która może się pochwalić dwiema gwiazdkami Michelin oraz tzw. zieloną gwiazdką - za rozwiązania ekologiczne. Nam opowiada m.in. o tym, jak pozyskuje produkty, dlaczego w jego menu jest niewiele mięsa i co dla niego oznacza "zrównoważenie" w biznesie.

Ricard Camarena. Fot. materiały prasowe Ricard Camarena Restaurant MAŁGOSIA MINT

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats