+ Wywiad

Robert Makłowicz: Jedzenie mięsa nie jest wyznaniem wiary

Jaka jest regionalna kuchnia roślinna, na co komu kiełbasa bez mięsa i czy schabowy faktycznie jest naszym dobrem narodowym? Roberta Makłowicza pytamy o to, czy wyobraża sobie życie bez mięsa, jak oswoić się z kuchnią wegańską i dlaczego warto mówić o niej w kontekście smaku, a nie ideologii.

„FOOD SERVICE”: Czy w trakcie podróży po Polsce i za granicą zauważa pan, że propozycji dań roślinnych przybywa? Czy to tylko tendencja w wielki

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats