+ Wywiad

Właściciele Dziurki od Klucza: Wierzymy w swoją intuicję

Warszawska restauracja Dziurka od Klucza w dobie pandemii stała się przykładem kreatywności i udanej walki o utrzymanie biznesu. Właściciele Agnieszka Szpilowska, Stanisław Szpilowski i Przemysław Błaszcz dzielą się z nami przepisem na sukces.

Fot. Michał Galecki „FOOD SERVICE”: Jesteście trójką restauratorów, którzy w

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats