+ Zmiany personalne

Adam Chrząstowski dołączył do Belvedere Catering jako szef kuchni operacyjny

Adam Chrząstowski - head chef Akademii Bocuse d'Or Polska, były dyrektor kulinarny hotelu Arłamów i nasz felietonista - zasilił zespół Belvedere Catering. Jako szef kuchni operacyjny odpowiada m.in. za część wyjazdową.

Adam Chrząstowski. Zdjęcie: materiały prasowe Poza restauracją Belvedere w Łazie

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats