Miejsca

Bez Tytułu z nowym szefem kuchni i nowym menu

Po przerwie spowodowanej lockdownem warszawska restauracja Bez Tytułu wróciła z kilkoma znaczącymi zmianami.
Podziel się
Stery nad kuchnią restauracji przejął Piotr Ceranowicz, a całość koncepcji i smaków nadzoruje Marcin Przybysz, head chef restauracji Epoka oraz executive chef w grupie Project Warszawa.
Menu Bez Tytułu składa się z małych i większych dań, zimnych i ciepłych dodatków oraz deserów, głównie są to potrawy łatwe do dzielenia się. Karta ma się zmieniać  dynamicznie wraz z dostępnością i sezonowością produktów. Wszystko podawane jest w stylu comfort food, z inspiracjami z Europy, Azji czy Ameryki.
Zmianie uległy także godziny otwarcia restauracji i baru, teraz każde danie z karty można zamówić nawet o 23.45.

Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.


stats