Niedzielne brunche w warszawskim hotelu Westin powracają po wakacyjnej przerwie. Nowością w ofercie jest pakiet Westin Champagne Brunch z nielimitowanym szampanem Mumm.
Począwszy od 28 sierpnia brunche będą się odbywać w każdą niedzielę w godzinach od 13 do 17.
- Nasz niedzielny brunch to urozmaicone menu w formie bufetu, w którym znajdują się m.in. tak zwana live station ze stekami, rybami i owocami morza przygotowywanymi na gorąco, bogata oferta dań na ciepło i zimno, tradycyjna zupa tajska, sushi, ostrygi i bliny z kawiorem. Na deser goście skosztują owocowych musów, tortów, ciast i bez, a także gofrów i lodów – wymienia Janusz Korzyński, szef kuchni The Westin Warsaw.
Classic Brunch to poza bufetami oferta z nielimitowanymi napojami bezalkoholowymi, winem białym, czerwonym i musującym. Cena wynosi 270 zł od osoby. Z kolei opcja Champagne Brunch poza wybornym menu, napojami bezalkoholowymi i winami zawiera także nielimitowany szampan Mumm (370 zł od osoby). Do cen doliczane jest 10% opłaty serwisowej.