+ Opinie

Jacek Koperski o zielonej zmianie w gastronomii

W kuchni pojawiają się niekiedy słowa, które kucharzom trudno jest wypowiedzieć: dziękuję, przepraszam, Worcestershire, a teraz doszło jeszcze - sustainability. Ten termin jeszcze nie doczekał się polskiego odpowiednika.

W internecie trwa spór, że nijak nie można go przetłumaczyć na „zrównoważony rozwój”, chyba że wesprzemy się sł&oacut

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats