+ Opinie

Adam Chrząstowski: Droga ognia

Mam już swoje lata i myślę, że to dobry czas, aby przestać miotać się w poszukiwaniu swojej gałęzi na kulinarnym drzewie. Wiele osób, które mnie zna, pomyśli sobie, że przecież od lat jestem kojarzony z mięsem, stekami i podrobami. To prawda, lecz trzeba zastanowić się, dlaczego tak się stało?

Adam Chrząstowski. Foto: archiwum prywatne Cała historia zaczęła się jeszcze w

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats