+ Opinie

Maciej Nowaczyk: Gastronomia oparta na wartościach

Zawsze przyświecała mi myśl, by restaurację robić dobrze i z misją. Nie tylko dla zysku. Jednak bez przemyślanego konceptu, bez opowieści, jaką chcesz przekazać swoim gościom i zespołowi, bez sprecyzowania wartości, jakim chcesz wspólnie ze swoimi pracownikami hołdować, to po prostu się nie uda.

Gastronomię robi się na wiele sposobów. Można czerpać z niej po prostu zyski (bądź nie) – liczy się kasa i nic więcej. Warto jednak wiedzieć, że łatwi

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats