+ Opinie

Michalina Szczepańska: Targi ISM, czyli co w słodyczach piszczy bądź piszczeć będzie

Nie, nie było za wiele o obłędnym smaku. Nie było też głośno o kaloriach. Nie było o ogromnej przyjemności płynącej z konsumpcji słodkości. ISM, czyli największe targi słodyczy na świecie (choć w tym roku nie tak duże), upłynęły pod znakiem, czy też smakiem, zupełnie innych obszarów zainteresowania.

Po pierwsze, less waste i non-waste. Dla przykładu – zwycięzca w konkursie na najlepszy nowy produkt na ISM to pralinki firmy Confiserie Vanden

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats