+ Felieton

Tomasz Źródłowski: Kreatywność, czyli trochę o abstrakcji, a trochę o formach użytkowych

Po serii tekstów praktycznych wracam do nieco filozoficznych rozważań na temat natury gastronomii (inaczej nie byłbym sobą). Tym razem na tapetę biorę kreatywność.

Co oznacza dla nas to słowo? Czynność? Czy może sposób na pokonanie problemu? Kiedy możemy stwierdzić, że ktoś jest kreatywny? Czym r&oa

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats