+ Premiery spożywcze

Sery Marszowicki i Szlachetny z Manufaktury Serowara

Marszowicki to ser twardy typu szwajcarskiego, dojrzewający minimum 12 miesięcy. Drugim flagowym produktem Manufaktury Serowara jest Ser Szlachetny - twardy typu włoskiego.

Ser Marszowicki charakteryzuje się zwartą strukturą, jasnożółtą barwą i lekko pikantnym, owocowo-orzechowym smakiem, który wraz z upływem czasu staje

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats