+ Premiery spożywcze

Van Houten Ruby!

Firma Barry Callebaut Polska wprowadza na rynek nową odsłonę czwartego rodzaju czekolady. Tym razem w postaci proszku do sporządzania czekolady Ruby na zimno oraz na gorąco. Czekolada jest dostępna w marce Van Houten, która specjalizuje się w produkcji proszków kakaowych i czekoladowych.

Zdjęcie: materiały prasowe Produkt zawiera 94% czekolady wyprodukowanej z wyjątk

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats