+ Wino

Adam Pawłowski o trendzie eko

Adam Pawłowski MS pierwszy polski Master Sommelier, Mistrz Polski Sommelierów 2014. Fot. materiały prasowe
Adam Pawłowski MS pierwszy polski Master Sommelier, Mistrz Polski Sommelierów 2014. Fot. materiały prasowe

Głód win ekologicznych jest coraz większy, ale czym one tak naprawdę są? Pojęcie żywności eko i bio jest powszechnie znane i relatywnie dobrze zrozumiane, ale mam wrażenie, że świadomość tego, czym są wina eko i bio, jest niewspółmiernie niższa.

Ekologia w winiarstwie to, krótko mówiąc, powrót do winiarskich korzeni. Do połowy ubiegłego wieku większość win na świecie była

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats