+ Wino

Anna Bocheńska o renesansie polskiego winiarstwa

Na krakowskim Kleparzu powstał jedyny w Polsce wine bar, skupiający się tylko na krajowej produkcji. Czy polskie etykiety dobrze się sprzedają? Jak radzą sobie rodzime winnice? O rozwoju polskiego winiarstwa rozmawiamy z Anną Bocheńską, współwłaścicielką i head sommelierką Dzikiego Wina na Kleparzu.

Anna Bocheńska. Fot. Andrzej Wojnar. „FOOD SERVICE”: Działające od prawie dwóch

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats