+ Wino

Sommelier Adrian Pizon: produkcja wina w Polsce dogania produkcję wódki

Czy polskie wino ma szansę stać się rozpoznawalnym i cenionym na świecie? Nagroda Award of Excellence magazynu "Wine Spectator" dla restauracji Nova Wola, która oferuje w karcie rodzime etykiety, to dobry pretekst, by zadać pytanie o miejsce rodzimych trunków na winiarskiej mapie świata.

W lipcu tego roku warszawska Nova Wola znalazła się wśród laureatów plebiscytu Restaurant Awards organizowanego przez jeden z najbardziej znanych świa

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats