+ Wydarzenia Branżowe

Bocuse d’Or Europe 2022 - Team Poland i Jakub Kasprzak na ostatniej prostej

Już 23 marca w Budapeszcie szef kuchni Jakub Kasprzak wystartuje w półfinałowej rozgrywce Bocuse d’Or Europe 2022, w której do rywalizacji stanie 18 państw. Polski kandydat zawalczy o awans do Wielkiego Finału Bocuse d’Or w Lyonie. Przed nim najtrudniejszy czas przygotowań.

– Jesteśmy solidarni z Ukrainą i pomagamy, każdy z nas jak umie i może, ale nie zapominajmy, że Jakub Kasprzak właśnie walczy o swoje marzenia – awans

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats