+ Wydarzenia Branżowe

Finał konkursu "Kuchnia Roślinna". Młodzi kucharze walczyli o tytuł najlepszego

27 października w odbył się finał I Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego "Kuchnia Roślinna" im. Zbigniewa Kopyckiego. W konkursie wzięli udział uczniowie z całej Polski. Partnerem strategicznym wydarzenia był Selgros Cash & Carry.

Konkurs w Zespole Szkół Gastronomicznych w Łodzi podzielony był na dwa etapy. W pierwszym uczniowie szkół gastronomicznych – w zależności od konkurenc

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats