+ Wydarzenia Branżowe

Herbert Hintner, szef kuchni gwiazdkowej Zur Rose w Bolzano: jak wykorzystać w kuchni Speck Alto Adige ChOG

- Produkt wszechstronny o gwarantowanej jakości - tak o Specku Alto Adige ChOG wypowiada się Herbert Hintner, szef kuchni restauracji Zur Rose w prowincji Bolzano. Walory włoskiej wysokojakościowej szynki z Dolomitów zaprezentował podczas spotkania w Warszawie.

12 września w Warszawie odbyło się spotkanie promujące włoski produkt regionalny - Speck Alto Adige ChOG. To wyjątkowa szynka z Górnej Adygi (najbardz

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats