+ Wydarzenia Branżowe

Kulinarni giganci w wielkim finale Bocuse d’Or 2021 w Krakowie

Nadchodzi święto polskiej gastronomii - już 4 listopada odbędzie się Bocuse d’Or Poland 2021. Do walki o miano najlepszego szefa kuchni w Polsce stanie pięć kulinarnych gigantów: Łukasz Cichy, Jakub Kasprzak, Sebastian Klamka, Tomasz Łagowski i Kamil Tłuczek.

W jury konkursu zasiądzie świeżo upieczony zwycięzca z Lyonu – Davy Tissot, reprezentant Francji, który w pięknym stylu pokonał 21 kandydatów z całego

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats