+ Wydarzenia Branżowe

Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego rozstrzygnięty!

Pierwsza edycja konkursu Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego za nami! Spośród młodych adeptów sztuki kulinarnej najlepsi okazali się Patryk Jankowski i Maja Siebert reprezentanci Zespołu Szkół im. Gen. Dezyderego Chłapowskiego w Bolechowie, Technikum w Murowanej Goślinie.

10 marca 2023 roku w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do emocjonującej walki o najwyższe trofeum stanęli młodzi adepci sztuki kulinarnej reprezentuj

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats