+ Wydarzenia Branżowe

Poznaliśmy zwycięzców konkursu "Mięsne specjały polskiej kuchni"

Paweł Liszka i Khrystyna Nykoliuk z Radisson Blu Hotel w Sopocie zwyciężyli w konkursie "Mięsne Specjały Polskiej Kuchni - Instytut Kulinarny Transgourmet". Otrzymali oni nominację do Kulinarnego pucharu Polski.

  Konkurs organizowany przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni oraz Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa rozstrzygnięty! Pod

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats