+ Wydarzenia Branżowe

Trophée Mille: prestiżowy konkurs dla szkół gastronomicznych po raz pierwszy w Polsce

Po raz pierwszy w tym roku, krajowa selekcja do konkursu Trophée Mille, odbędzie się w Polsce. Jej zwycięzcy będą rywalizować w międzynarodowym finale konkursu w Reims we Francji.

Trophée Mille to pierwszy konkurs kulinarno - cukierniczy dla uczniów szkół gastronomicznych w Polsce o zasięgu międzynarodowym. Zwycięska drużyna - s

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats