+ Wydarzenia Otwarte

Christophe Bacquie, Emmanuel Renaut i Tomasz Łagowski na jesiennej edycji Grand Dinners

Po sukcesie majowych kolacji Grand Dinners czas na jesienną edycję kulinarnych emocji na poziomie sześciu gwiazdek Michelin. 7-8 listopada w restauracji Belvedere w warszawskich Łazienkach Królewskich odbędą się dwie ekskluzywne kolacje przygotowane przez szefów kuchni z Francji i Polski.

Grand Dinners to kolacje przygotowywane przez szefów kuchni restauracji oznaczonych  trzema gwiazdkami Michelin, co w naszym kraju jest niecodzienną a

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats