+ Wydarzenia Otwarte

Dzień Rogalika. Piekarnia Chaud Pain przygotowała największy croissant w Polsce

Puszyste i błyszczące od glazury croissanty czy rumiane, nadziewane rogaliki drożdżowe - to właśnie one mają swoje święto! 30 stycznia przypada Dzień Rogalika. Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain z Warszawy przygotowała na ten dzień wyjątkowego croissanta - olbrzyma.

Rogaliki są niezwykle podzielne – te malutkie, drożdżowe pasują w sam raz na jeden kęs, zaś francuskie croissanty to idealne rozwiązanie na słodkie śn

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats