+ Wydarzenia Otwarte

Fine Dining Week: wybitni szefowie, jakościowe produkty i zrównoważone podejście do kuchni

Tegoroczna edycja festiwalu Fine Dining Week, która została przedłużona do 13 sierpnia, koncentruje się na haśle #NowaGościnność. To właśnie dzięki niej goście chętniej odwiedzają lokale premium. Co konkretnie wpłynęło na ten trend? Dlaczego fine dining zdobywa coraz większą popularność?

Oferta restauracji Let's Nibble w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe Fine Dinin

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats