+ Wydarzenia Otwarte

Gdzie zjeść gęsinę na św. Marcina? Slow Food rekomenduje prawie 100 restauracji

Od 5 do 28 listopada potrwa XIII edycja slowfoodowej akcji "Gęsina na św. Marcina". W tym okresie blisko 100 restauracji zaproszonych do udziału w inicjatywie przez Slow Food Polska będzie serwować przynajmniej trzy dania na bazie gęsiny.

W tej edycji akcji kucharze najwięcej uwagi poświęcą gęsi biłgorajskiej. Każdego z szefów Slow Food Polska zachęca do poszukiwania tych rodzimych ras

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats